Investice, která se brzy vrátí


Provoz v profesionální kuchyni je v mnoha ohledech velice náročný. Pokud se jedná o malá restaurační zařízení, kde se podávají především minutková jídla nebo rychlé občerstvení, ještě to není tak zlé. Velké kuchyně s naditým jídelním lístkem určitě ale žádnou pohodu při své práci nemají. Je potřeba neustále chvátat a mít tedy vše dokonale zorganizované. A to někdy bývá docela problém. Je ale celkem snadné ho jednou pro vždy odstranit.
·        Stačí, když se nebudeme bát investice, která nám zajistí dokonalý chod celé provozovny.

závodní kuchyně

Přidaná hodnota – bezpečnost při práci

Konvektomat retigo má vlastnosti, které určitě každý šéfkuchař ocení. Práce v kuchyni není totiž jen namáhavá, ale také mnohdy docela nebezpečná. Není snad na světě kuchař, který by při své práci neutrpěl nějaké to zranění. Nemusí se ale jednat jen o drobná říznutí nožem, některá poranění mohou být velice nebezpečná. A právě moderní konvektomaty toto riziko velkou měrou snižují.
–         Zásuvky tohoto moderního zařízení, které jsou instalovány příčně, zajišťují dobrý přehled a tím také umožnují lepší manipulaci.
–         Mnoho úrazů, které mohou skončit i tragicky, je spojeno s popálením.

restaurace

§  Přední část konvektomatu je chytře řešená trojitým sklem.
§  Tím nebezpečí popálení téměř odpadá.
–         Ergonomicky tvarovaná klika s ionty stříbra umožní nejen snadné otevírání zařízení, ale také snižuje výskyt nebezpečných bakterií.
Výhody poznají i pracovníci, kteří mají za úkol dát po práci kuchařů kuchyni opět do pořádku. Ani to není jednoduchá záležitost, vše vyčistit a umýt. S konvektomatem nebudou mít mnoho práce. I na to totiž výrobce myslel. Varná komora má oblé rohy a tím je zajištěno pohodlné, a hlavně dokonalé umytí. A nakonec ocení vaření v tomto přístroji i samotní strávníci. Zjistí, že si potraviny zachovávají své přirozené barvy a mají mnohem lepší chuť.

Investice, která se brzy vrátí
Ohodnoťte příspěvek